+36 (22) 200-360, +36 (30) 313-6339

Szállítási információk

A jelenlegi gazdasági és politikai helyzet jelentős hatást gyakorol az üzemanyagárra és inflációra. 
 
Szállítási és fizetési feltételek
 
Ha befejezte vásárlását, kérjük, válasszon fizetési és szállítási módot az alábbi lehetőségek közül.
 
Fizetési módok:

Önnek lehetősége van több fizetési mód közül választani, amellyel befolyásolhatja a fizetendő összeget is.
 
​​- Teljes összegű előrefizetés (átutalás) Teljes összegű előrefizetésnek minősül a rendelés bruttó értékének a Kendel Kft. 10201006-50046337 számú bankszámlájára történő beérkezése a szállítást megelőzően. A bankkártyával történő fizetés nem minősül előrefizetésnek.

- Bankkártyával történő fizetés esetén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése után Önt a K&H Bank weblapjára irányítjuk, ahol a Bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. 
Amennyiben ezt a fizetési módot választja, csak annyi a dolga, hogy a megrendeléskor, a fizetési mód kiválasztásánál a "fizetés bankkártyával" feliratra kattint, majd a K&H Bank fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát és háromjegyű biztonsági kódját megadja. A K&H Bank a VISA, VISA Electron, V-Pay, MasterCard, Maestro és JCB típusú kártyákat fogadja el.
A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártya kibocsátója engedélyezi. Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül történő vásárláshoz.
A K&H Bank a sikeres vásárlást követően a tranzakcióról engedélyezési számot bocsát ki, amelyet érdemes felírni, elmenteni. A Sikertelen tranzakció esetén a K&H Bank hibaüzenetbe közli a hiba okát.
 
 
 
Szállítási módok:
 
 • Normál szállítás
  • A termék adatlapján feltüntetett szállítási határidő.
  • Átlagosan 3-10 munkanap, de termékenként eltérő lehet.
 • Személyes átvétel
  • Megrendelt termékeit átveheti személyesen telephelyünkön előzetes egyeztetés alapján
 

Megrendelés

 
Miután összeállította kosara tartalmát és kiválasztotta a szállítási és fizetési módokat,  a ‘Tovább a szállítási adatokra’ gomb használatával kell megadnia a szállítási és számlázási információkat. A ‘Megrendelés ellenőrzése’ gombbal tovább léphet a kosár tartalmának és adatainak ellenőrzésére. Ezt követően a ‘Megrendelés véglegesítése’ gombbal aktiválhatja megrendelését.
A megrendelés nem regisztrációhoz kötött.
A megrendelések feldolgozása 1 munkanap alatt megtörténik.
 

Megrendelés visszaigazolás

 
Megrendeléséről minden esetben írásos visszaigazolást küldünk, amely tartalmazza:
 
 • A rendelt termékek megnevezését és árát,
 • Az esetlegesen felszámított szállítási költséget,
 • A fizetés módját,
 • A fizetendő összeget,
 • A szállítás határidejét,
 • A Kendel Kft. bankszámlaszámát
 • A megrendelő személyes és szállítási adatait
 
Amennyiben megrendelésében ellentmondást tapasztalunk annak feldolgozása alatt (pl. az ablak és a burkolókeret mérete nem azonos, stb.), felvesszük Önnel a kapcsolatot a véglegesítés előtt.
 

Megrendelés iktatása

 
Megrendelését raktárkezelő programunkban, illetve nyomtatott formában tartjuk nyílván (iratmegőrzés idejének szabályai szerint), a visszaigazolás azonosító számát a papír alapú megrendelő nyomtatványon rögzítjük.
 
 

Szállítás

 
Az Ön által rendelt termékeket - külön szállítási költség felszámításával, ami a rendelés értékétől függően lehet nulla is -, az Ön által megadott címre, az egész ország területén kiszállítjuk. Önnek a megrendelést követően a szállításra már nincs gondja, hiszen logisztikai rendszerünkkel eljuttatjuk a megrendelt termékeket az ország egész területén az Ön által megadott szállítási címre.
A szállítás díja a megvásárolt termékek összsúlya alapján kerül megállapításra az alábbiak szerint:
 
Az ország egész területén végezzük a termékek házhozszállítását részben saját autóval, részben online fuvarszervezők (pl: fürgefutár.hu, futár.hu) igénybevételével. Mind a saját, mind az online fuvarszervezőkön keresztül végzett szolgáltatásokat, minden esetben egyedi szállítási díjakért végezzük, lásd tájékoztató levél.
Lehetőség van a megrendelt termékeket székesfehérvári telephelyünkön (8000 Székesfehérvár, Palánkai utca 2.) átvenni, természetesen ebben az esetben szállítási költséget nem számítunk fel.
 

Szállítási határidő

Az általános szállítási határidő - a termékek 90%- ánál 3-10 munkanap. Néhány különleges termék - melyeket nem Magyarországon gyártanak - esetében ennél hosszabb is lehet, de nem haladhatja meg a 31 munkanapot.
 

FONTOS!

 
A szállítási határidőt teljes összegű előre fizetés esetén a megrendelés bruttó értékének a Kendel Kft. bankszámlájára (10201006-50046337) történő beérkezésétől kell számítani!
 

Szállítási értesítés

 
Megrendeléséről minden esetben e-mail-ben visszaigazolást küldünk, amelyben megadjuk a szállítás várható időpontját. Több különböző szállítási határidővel rendelkező termék megrendelése esetén a szállítás várható határideje a legnagyobb szállítási határidővel egyezik meg. Fontos a megrendeléskor telefonos elérhetőségét mindenképpen megadni, hogy a szállító az adott napon belüli érkezésről tájékoztatást adhasson, illetve a szállítási cím elérésével kapcsolatban információt kérhessen.
 

A szállítás sikertelensége

 
Amennyiben az előre egyeztetett időpontban a megrendelő hibájából a termékek átadása meghiúsul, akkor újabb szállítási költséget számítunk fel, amely a megrendelés bruttó értékétől függetlenül egységesen nettó 10.000,- Ft + 27 % ÁFA, azaz bruttó 12.700,- Ft, melyet az újabb szállítást megelőzően kell a Kendel Kft. bankszámlájára átutalni.
 

A termékek csomagolása

 
A termékeket az eredeti gyári csomagolásban forgalmazzuk, amely jó minőségű, erős kartonpapír. A csomagoláson szereplő feliratokkal egyértelműen beazonosíthatóak a termékek, ezen túlmenően a csomagolás megbontása nélkül (betekintő nyílás) ellenőrizheti az üveget, az árnyékolók színét stb.
 
FONTOS: Amennyiben a kiszállított termék nem garanciális okból kerül visszaküldésre, a visszaszállítási díjon felül a megrongált csomagolás költsége a Vásárlót terheli. Ezen költségek pontos megállapítása a gyártó joga, a Kendel Kft. mindennemű anyagi vonzatot áthárít a Vevőre.
 

Számlázás

 
A bankszámlára beérkezett összegeknek megfelelően - a Vásárló által megadott számlázási információk alapján - minden esetben számlát állítunk ki. A számlát (számlákat) a megrendelt termékek szállításával egy időben adjuk át.