+36 (22) 200-360, +36 (30) 313-6339

Szállítási információk

 
Szállítási és fizetési feltételek
 
Ha befejezte vásárlását, kérjük, válasszon fizetési és szállítási módot az alábbi lehetőségek közül.
 
Fizetési módok:

Önnek lehetősége van több fizetési mód közül választani, amellyel befolyásolhatja a fizetendő összeget is.
 
​​- Teljes összegű előrefizetés (átutalás) Teljes összegű előrefizetésnek minősül a rendelés bruttó értékének a Kendel Kft. 10201006-50046337 számú bankszámlájára történő beérkezése a szállítást megelőzően. A bankkártyával történő fizetés nem minősül előrefizetésnek.
 
- Utánvétes fizetés  esetén a megrendelt áruk teljes ellenértékét az áru átvételekor - a szállítást végző személynek, aki jogosult a Kendel Kft. nevében a pénz átvételére - készpénzben kell megfizetni. Amennyiben ebben az időpontban nem áll módjában a teljes összeget készpénzben megfizetni - és erről a Kendel Kft.-t a szállítást megelőző 3 munkanappal nem értesítette - akkor ez a szállítás meghiúsulását eredményezi. Természetesen ebben az esetben a megrendelt áruk nem kerülnek átadásra. Utánvétes fizetési módot kizárólag raktári termékek vásárlása esetén tudunk biztosíani, az utánvétes fizetés díja megrendelésenként br. 1100 Ft. A Kendel Kft. kizárólag a 20.000.- forintot meg nem haladó rendeléseknél engedélyezi az utánvétes fizetési módot. 

- Bankkártyával történő fizetés esetén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése után Önt a K&H Bank weblapjára irányítjuk, ahol a Bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. 
Amennyiben ezt a fizetési módot választja, csak annyi a dolga, hogy a megrendeléskor, a fizetési mód kiválasztásánál a "fizetés bankkártyával" feliratra kattint, majd a K&H Bank fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát és háromjegyű biztonsági kódját megadja. A K&H Bank a VISA, VISA Electron, V-Pay, MasterCard, Maestro és JCB típusú kártyákat fogadja el.
A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártya kibocsátója engedélyezi. Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül történő vásárláshoz.
A K&H Bank a sikeres vásárlást követően a tranzakcióról engedélyezési számot bocsát ki, amelyet érdemes felírni, elmenteni. A Sikertelen tranzakció esetén a K&H Bank hibaüzenetbe közli a hiba okát.
 
 
 
Szállítási módok:
 
 • Normál szállítás
  • A termék adatlapján feltüntetett szállítási határidő.
  • Átlagosan 3-10 munkanap, de termékenként eltérő lehet.
 • Személyes átvétel
  • Megrendelt termékeit átveheti személyesen telephelyünkön előzetes egyeztetés alapján
 

Megrendelés

 
Miután összeállította kosara tartalmát és kiválasztotta a szállítási és fizetési módokat,  a ‘Tovább a szállítási adatokra’ gomb használatával kell megadnia a szállítási és számlázási információkat. A ‘Megrendelés ellenőrzése’ gombbal tovább léphet a kosár tartalmának és adatainak ellenőrzésére. Ezt követően a ‘Megrendelés véglegesítése’ gombbal aktiválhatja megrendelését.
A megrendelés nem regisztrációhoz kötött.
A megrendelések feldolgozása 1 munkanap alatt megtörténik.
 

Megrendelés visszaigazolás

 
Megrendeléséről minden esetben írásos visszaigazolást küldünk, amely tartalmazza:
 
 • A rendelt termékek megnevezését és árát,
 • Az esetlegesen felszámított szállítási költséget,
 • A fizetés módját,
 • A fizetendő összeget,
 • A szállítás határidejét,
 • A Kendel Kft. bankszámlaszámát
 • A megrendelő személyes és szállítási adatait
 
Amennyiben megrendelésében ellentmondást tapasztalunk annak feldolgozása alatt (pl. az ablak és a burkolókeret mérete nem azonos, stb.), felvesszük Önnel a kapcsolatot a véglegesítés előtt.
 

Megrendelés iktatása

 
Megrendelését raktárkezelő programunkban, illetve nyomtatott formában tartjuk nyílván (iratmegőrzés idejének szabályai szerint), a visszaigazolás azonosító számát a papír alapú megrendelő nyomtatványon rögzítjük.
 
 

Szállítás

 
Az Ön által rendelt termékeket - külön szállítási költség felszámításával, ami a rendelés értékétől függően lehet nulla is -, az Ön által megadott címre, az egész ország területén kiszállítjuk. Önnek a megrendelést követően a szállításra már nincs gondja, hiszen logisztikai rendszerünkkel eljuttatjuk a megrendelt termékeket az ország egész területén az Ön által megadott szállítási címre.
A szállítás díja a megvásárolt termékek összsúlya alapján kerül megállapításra az alábbiak szerint:

2 kg-ig: 1865.-
3-kg-ig: 2090.-
5 kg-ig: 2345.-
10 kg-ig: 2565.-
15 kg-ig: 2705.-
20 kg-ig: 2965.-
25 kg-ig: 3505.-
30 kg-ig: 3905.-
40 kg-ig: 4375.-
50 kg-ig: 6085.-
75 kg-ig: 10210.-
100 kg-ig: 11480.-
150 kg-ig: 14085.-
200 kg-ig: 17895.-
300 kg-ig: 20435.-
 

A szállítási költségek az ország egész területére egységesen vonatkoznak.
Lehetőség van a megrendelt termékeket székesfehérvári telephelyünkön (8000 Székesfehérvár, Palánkai utca 2.) átvenni, természetesen ebben az esetben szállítási költséget nem számítunk fel.
 

Szállítási határidő

Az általános szállítási határidő - a termékek 90%- ánál 3-10 munkanap. Néhány különleges termék - melyeket nem Magyarországon gyártanak - esetében ennél hosszabb is lehet, de nem haladhatja meg a 31 munkanapot.
 

FONTOS!

 
A szállítási határidőt teljes összegű előre fizetés esetén a megrendelés bruttó értékének a Kendel Kft. bankszámlájára (10201006-50046337) történő beérkezésétől kell számítani!
 

Szállítási értesítés

 
Megrendeléséről minden esetben e-mail-ben visszaigazolást küldünk, amelyben megadjuk a szállítás várható időpontját. Több különböző szállítási határidővel rendelkező termék megrendelése esetén a szállítás várható határideje a legnagyobb szállítási határidővel egyezik meg. Fontos a megrendeléskor telefonos elérhetőségét mindenképpen megadni, hogy a szállító az adott napon belüli érkezésről tájékoztatást adhasson, illetve a szállítási cím elérésével kapcsolatban információt kérhessen.
 

A szállítás sikertelensége

 
Amennyiben az előre egyeztetett időpontban a megrendelő hibájából a termékek átadása meghiúsul, akkor újabb szállítási költséget számítunk fel, amely a megrendelés bruttó értékétől függetlenül egységesen nettó 10.000,- Ft + 27 % ÁFA, azaz bruttó 12.700,- Ft, melyet az újabb szállítást megelőzően kell a Kendel Kft. bankszámlájára átutalni.
 

A termékek csomagolása

 
A termékeket az eredeti gyári csomagolásban forgalmazzuk, amely jó minőségű, erős kartonpapír. A csomagoláson szereplő feliratokkal egyértelműen beazonosíthatóak a termékek, ezen túlmenően a csomagolás megbontása nélkül (betekintő nyílás) ellenőrizheti az üveget, az árnyékolók színét stb.
 
FONTOS: Amennyiben a kiszállított termék nem garanciális okból kerül visszaküldésre, a visszaszállítási díjon felül a megrongált csomagolás költsége a Vásárlót terheli. Ezen költségek pontos megállapítása a gyártó joga, a Kendel Kft. mindennemű anyagi vonzatot áthárít a Vevőre.
 

Számlázás

 
A bankszámlára beérkezett összegeknek megfelelően - a Vásárló által megadott számlázási információk alapján - minden esetben számlát állítunk ki. A számlát (számlákat) a megrendelt termékek szállításával egy időben adjuk át.