+36 (22) 200-360, +36 (30) 313-6339

2 éve

4 az 1-ben Kedvezményes Csomagajánlatok

Újdonság!
 
Magyarországon először nálunk kaphatók a csodás VELUX tetőtéri megoldások egy csomagban kedvezményes árakon, melyekkel pénzt és időt is spórolhat, főleg, ha ajánlott beépítő Partnereink segítségét is igénybe veszi, ez esetben ugyanis ingyenes szállítást biztosítunk az ország egész területén!
 
Rendelje meg néhány kattintással a választott csomagot és élvezze a teljes komfortot a tetőtérben egy szempillantás alatt!
 
A csomagok tartalma:
1 db VELUX GLL 1061, vagy 1 db VELUX GLU 0061 típusú tetőtéri ablak
1 db VELUX EDW 2000 hőszigetelt burkolókeret
1 db VELUX MHL külső hővédő roló
1 db VELUX DKL fényzáró roló 4 féle, választható színben
 
 
 
1. A TETŐTÉRI ABLAK
Minden csomag Standard Plus minőségű, 3-rétegű üvegezésű tetőablakot  tartalmaz, Önnek már csak azt kell eldönteni, hogy fa vagy műanyag bevonatú fa tetőtéri ablakot szeretne.
Segítség a döntéshez: Műanyag bevonatú tetőtéri ablakot olyan helyiségekbe célszerű választani, ami fokozottan ki van téve páraterhelésnek, mint például a konyha és a fürdőszoba. Mindkét ablak alkalmas tetőtéri ablak cseréje, illetve új tetőtéri ablak vásárlása, építkezés esetén is, ugyanis az ablakok energiatanusítványa ennek megfelelő.
 
Fa tetőtéri ablak: GLL 1061 felső kilinccsel
 
 
 
Vagy...
Műanyag bevonatú fa tetőtéri ablak: GLU 0061 felső kilinccsel
 
 
 
 
2. A BURKOLÓKERET
Minden csomag EDW 2000 típusú hőszigetelt burkolókeretet tartalmaz, mely 100% vízzárást, valamint tökéletes hőszigetelést biztosít. Ez a burkolókeret a legtöbb tetőfedéshez használható.
 
 
 
3. KÜLSŐ HŐVÉDŐ ROLÓ
A VELUX külső hővédő roló megfékezi a napsugarakat mielőtt azok elérnék az ablak üvegfelületét és felmelegítenék a szobát. A háló sötét színű felülete elnyeli a hőt, így a szoba akár 5 fokkal hűvösebb maradhat, mint árnyékoló nélkül. A hővédő roló áttetsző, így a kilátást semmi nem akadályozza. Bármely VELUX ablakra illeszkedik, belülről könnyű a felszerelése. A napsugarak akár 76%-át megfékezi. Hűvösebb otthon kevesebb klímahasználattal és alacsonyabb energiaszámlával. A csomag kézi működtetésű hővédő rolót tartalmaz.
 
 
 
 
 
4. FÉNYZÁRÓ ROLÓ
A VELUX fényzáró rolóval bármely napszakban teljes sötétséget teremthet, mert - színétől függetlenül - az anyag nem engedi át a napfényt. A vékony vezetősínek diszkréten simulnak az ablakszárnyra. Amellett, hogy esztétikus látványt nyújt, a roló bárhol megállítható az üvegfelületen. Külső oldalán fényvisszaverő bevonattal. 100%-ban károsanyag-mentes. A csomag kézi működtetésű fényzáró rolót tartalmaz. 
 
 
 
VÁLASSZA KI AZ ÖNNEK MEGFELELŐ ABLAKMÉRETET A KÓDTÁBLA ALAPJÁN, AMELYET AZ ABLAK KINYITOTT ÁLLAPOTÚ FELSŐ RÉSZÉN TALÁL!