+36 (22) 200-360, +36 (30) 313-6339

5 éve

Otthon automatizálás

A VELUX INTEGRA® rendszer elektromos hálózatról illetve napenergiával működő tetőtéri ablakok, árnyékolók, redőnyök és tartozékok családja, melyek kényelmesebbé teszik a VELUX ablakokat. Mindegyik termék egyszerűen kezelhető a VELUX INTEGRA® érintőképernyős vezérlővel és annak ikon-alapú kezelőfelületével, illetve a 8 előre programozott beállítással.
 
Belső klíma
A gyakori szellőzés jelentős mértékben javítani tudja a belső klímát. A program naponta 4-szer 15 percen keresztül friss levegőt enged be a szellőzőnyíláson keresztül – az ablak pedig zárva marad.
 
Szellőzés
Ez a program akkor célszerű, ha gyorsan szeretne friss levegőhöz jutni anélkül, hogy gondolnia kellene az ablak bezárására. Az ablak 15 perc elteltével automatikusan bezáródik, akárcsak akkor, ha az eső aktiválja az esőérzékelőt, mely esetben az ablak hamarabb záródik be.
 
Energiamérleg
Takarékoskodjon egész évben az energiával. Ez a program az elhelyezkedés és az aktuális időjárási viszonyok alapján automatikusan aktiválja az árnyékolókat, a külső hővédő rolókat vagy a redőnyöket, így kiválóan véd a meleg és a hideg ellen – és takarékoskodik a fűtésre vagy a hűtésre használt energiával.
 
Árnyékolás
Megakadályozza otthona túlmelegedését és a bútorok kifakulását. Ez a program a legforróbb napszakban aktiválja a VELUX árnyékolókat, így hozzájárul a benti hőmérséklet kellemes szinten tartásához.
 
Jó reggelt
Kezdje kényelmesen a napját – legyen az első napsugár az ébresztőórája. Ébredjen a frissítő napsütésre és az ablakon fokozatosan beáramló friss levegőre. Ön dönti el,  mikor érkezzen el a Jó reggelt program ideje.
 
Jó éjszakát
Teremtsen optimális körülményeket alváshoz. A program kinyitja a tetőablakokat, és 15 percen keresztül friss levegőt enged be. Az ablak bezárása után az árnyékolók automatikusan leeresztésre kerülnek, így a szoba egészséges környezetet biztosít a pihenéshez.
 
Elmegyek otthonról
Zárja be az összes ablakot egyetlen gombnyomással. Válassza az "Elmegyek otthonról" programot, ha egész nap távol lesz, és a biztonság kedvéért az összes ablakot be kívánja zárni.
 
Szabadságon
A VELUX INTEGRA® teljeskörűen gondoskodik otthonáról, amíg Ön családjával pihen.  Ez a program azt a benyomást kelti az árnyékolók és redőnyök nyitásával és zárásával illetve a világítás automatikus, változó időközönként történő be- és kikapcsolásával, mintha otthon lenne.

 
 
 
 
  • Premium elektromos és napelemes tetőtéri ablakok
 
VELUX INTEGRA® GGL/GGU
Amennyiben teljeskörű kényelemre vágyik, a VELUX INTEGRA® tetőtéri ablak jelenti a választ. A távirányítású tetőablakok, árnyékolók és redőnyök innovatív rendszere egyetlen koppintással lehetővé teszi a nyitást és a zárást. Használhatja az előre betáplált programokat, vagy hozza őket létre saját igényei szerint: felkelés, szellőztetés, szabadság, stb.. Az érintőképernyős vezérlővel minden ablak könnyen és gyorsan elérhető – a ház bármelyik részéből.  Az ablakokat 2018. novemberig érintőképernyős távvezérlővel, 2018. novemberétől fali kapcsolóval szállítjuk.

A tetőtéri ablak beépítéséhez burkolókeretet is kell vásárolnia.
 

 
 
  • Premium elektromos és napelemes árnyékolók
ELEKTROMOS KÜLSŐ HŐVÉDŐ ROLÓK                       
 
 

 
ELEKTROMOS REDŐNYÖK                                                                        
 
 

ELEKTROMOS FÉNYZÁRÓ ROLÓK                                             
 

ELEKTROMOS SÍNES ROLETTÁK                                                   
 
 
Kérdése van? Szakértőnk válaszol!