+36 (22) 200-360, +36 (30) 313-6339

5 éve

Ötlettár - tetőtéri konyhák


A konyha sokszor a lakás szíve - mindig gitt gyűlik össze  a legnagyobb tömeg, itt esik a legjobban a beszélgetés a baráti vagy családi összejöveteleken.
Ha tetőtérben élünk, biztosan napfényes, világos konyhát mondhatunk magunkénak, ahol élmény a sütés-főzés.  
 
Arra viszont érdemes odafigyelni, hogy milyen ablakot választunk tetőtéri konyhánkba: ha nem akarunk sokat vesződni az ablakperemre ragadt zsíros pöttyök eltávolításával, érdemes gőznek és párának ellenálló műanyag bevonatos ablakot választani ebbe a helyiségbe, csakúgy, mint a fürdőbe. 
 
A VELUX Standard Plus poliuretán bevonatú ablakunk felülete teljesen vízálló, karbantartást nem igényel, így bármilyen vizes-párás helyiségbe praktikus. A lekerekített sarkokban nem gyűlik össze a nedvesség vagy a por,  így biztosan időt spórolhatunk rendszeres takarításaink során.
 
ÖTLETEK, MEGOLDÁSOK

A nagyszerű konyha receptje
Két, magasan, a konyha mennyezetében elhelyezett ablak biztosítja a nappali fényt és a nyitott teret a konyhában. Nem csak a főzéshez biztosítanak optimális fényt, hanem kivezetik az otthonából a gőzt, a füstöt és a főzési szagokat. Ezek a kézzel nem elérhető magasságban lévő VELUX INTEGRA® tetőtéri ablakok egy pratikus vezérlővel nyithatók és zárhatók.
 
 
Felhasznált termékek: 2 x VELUX INTEGRA® tetőtéri ablak
 

Az Ön ablaka a világra
Dőlésszögük következtében a tetőtéri ablakok több fényt engednek be, mint a hagyományos kiugró ablakok. A VELUX tetőtéri ablakok csoportja világossá teszi a konyhát, és tágasabb érzetet biztosít.
 
Felhasznált termékek: 3x VELUX Prémium tetőtéri ablak felső kilinccsel
Egészségesebb belső környezet
Egy VELUX tetőtéri ablakokból álló csoportot magasan a mennyezetbe építettek, így kiváló, egyenletes megvilágítást biztosítanak a konyhában. Ezek a kézzel nem elérhető magasságban lévő VELUX INTEGRA®tetőtéri ablakok egy pratikus, érintőképernyős vezérlővel nyithatók és zárhatók.
 
Felhasznált termékek: 3x VELUX Integra tetőtéri ablak, 3x VELUX fényzáró rolók
A legjobb kilátás

A három VELUX INTEGRA® tetőtéri ablakból álló csoport bőséges természetes fényt biztosít a fenti nappalinak - és fantasztikussá teszi a kilátást. Minden ablak praktikus, karbantartást nem igénylő poliuretán bevonattal rendelkezik, és alacsony karbantartási igényű, nedvességálló VELUX reluxákkal kombinálva tökéletes megoldást kínálnak fürdőszobákban és konyhákban.

 
Felhasznált termékek: 3x VELUX Integra felső kilincses tetőtéri ablak, 3x VELUX reluxák
 
GALÉRIA