+36 (22) 200-360, +36 (30) 313-6339

5 éve

Ötlettár - tetőtéri gyerekszobák

A gyermekek korától függetlenül, a gyerekszoba saját kis birodalmuk, a játék és a tanulás színtere. Gondoskodjon a kellő mennyiségű napfényről, friss levegőről  a VELUX Standard Plus tetőtéri ablakokkal.
 
Ötletek, megoldások 
 
Maximalizálja a teret
A padlástérben elhelyezett ágy nagyszerű lehetőség, hogy több helyet biztosítsunk egy tinédzser szobájában. A három nagy tetőtéri ablak világossá teszi a szobát, a teret nyitottabbá, kényelmesebbé és friss levegőben gazdagabbá változtatja. Az egyik ablak magasan található, így biztosítja a nappali megvilágítást a falon és a sarkokban – a VELUX INTEGRA® tetőtéri ablak az innovatív vezérlővel nyitható és zárható.
 
Felhasznált termékek: 3x VELUX Integra tetőtéria ablak
Több nappali fény, mint korábban bármikor
A dőlésszög és a döntött tetőn történő elhelyezés következtében a VELUX tetőtéri ablak több fényt biztosít, mint a hagyományos hálószobai ablakok. A VELUX duo fényzáró roló a fényzáró roló és a harmonikaroló kombinációja egyetlen, egyszerűen használható egységben. Két világ legjavát kínálja: a tökéletes fényzárást és a szórt természetes fényt bármely napszakban.
 
Felhasznált termékek: 1x VELUX felső kilincses tetőtéri ablak1x VELUX magastetős elem

Egy egyszerű megoldás

Mindössze egyetlen VELUX tetőtéri ablak szükséges ahhoz, hogy fénybe borítson egy felső szinti gyerekszobát. A kényelmes, felső kilincses standard tetőtéri ablak könnyen nyitható akkor is, ha alatta bútorok találhatók. Az ablak nem igényel karbantartást, így nincs szükség tisztításra vagy újrafestésre – egy puha, nedves ronggyal azonban letörölhető.

 
1x VELUX külső hővédő roló
Hozza ki a legtöbbet a lakóteréből.

A gyerekszoba az aktivitás központja. Nem csak alvásra, hanem a játszótársakkal történő szórakozásra is használják. A kényelmes, felső kilincses tetőtéri ablakok a játszószobákhoz szükséges mennyiségű természetes fényt és friss levegőt biztosítják. A külső hővédő roló biztosítja a hővédelmet.

 
Felhasznált termékek: 1x VELUX felső kilincses tetőtéri ablak, 1x VELUX fényzáró roló
1x VELUX külső hővédő roló

Galéria
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
TIPP!
+ 18 új mókás árnyékoló minta a gyerekszobába