+36 (22) 200-360, +36 (30) 313-6339

5 éve

Hogyan legyen egészségesebb otthonod?

 
Egészséges lélegzetvétel egész nap

Kifejezetten fontos, hogy lakását a reggeli időszakban, valamint főzés, zuhanyozás, ruhaszárítás, takarítás közben vagy után alaposan kiszellőztesse.
Ha újépítésű, erőteljesen légzáró épületben él, akkor még fontosabb a szellőztetés a páralecsapódás megelőzésére, később a falak penészesedésének, vagy allergiák kialakulásának megelőzésére. 
 
 
 
Egészségesebb otthonnal takarítson meg többet

A VELUX megoldások kiváló hőszigetelési tulajdonságaik és a napenergia passzív hasznosítása révén optimalizálják otthona energiateljesítményét. A VELUX termékekkel kihasználhatja az ingyenes napenergiát, és csökkentheti fűtés- illetve áramszámláját. 
 
 
 
Profitáljon a napfényből

Az elegendő napfény jelenléte otthonában elengedhetetlen ahhoz, hogy jól érezze magát. A tetősíkablakok kétszer annyi fényt engednek a belső terekbe, mint a homlokzati ablakok, és háromszor többet, mint az ablakfülkében elhelyezett függőleges ablakok. Minden VELUX tetőtéri ablakot úgy terveztünk meg, hogy segítse Önt a maximális komfort elérésében. Hisszük, hogy a legjobbat alkottuk az ablakok energiamérlegét tekintve, mely az ablakon keresztüli hőnyereség (passzív beáramló napenergia) és hőveszteség különbsége. Keresse a minél kisebb U-értékkel rendelkező tetőablakokat (pl. Standrad Plus kategória). Az U-érték megmutatja Önnek, hogy mennyi hőenergia távozik az üvegfelületen keresztül (W/m2K).
 
 
 
 
Friss levegő kéményhatással
 
Szellőztessen napi 2-4 alkalommal 5-5 percig, hogy a levegő friss és egészséges
maradjon otthonában. Használja a kéményhatást, és szellőztesse át az egész házat. Egyszerre nyissa ki tetőtéri és homlokzati ablakait, így az elhasználódott levegő azonnal távozik a tetőtéri ablakokon át, míg a függőleges nyílászárók beengedik a frisset.
 
 
Használjon minél több ingyenes energiát
 
Az ablakokon át beérkező napfény lehetővé teszi, hogy Ön kevesebbet használja a fűtési energiát télen, speciális üvegezéssel a hűtésre fordított villamos energiát nyáron, és a mesterséges megvilágítást egész éven át. Minden egyes VELUX tetőtéri ablakot úgy terveztünk, hogy a lehető legtöbb napfényt és napenergia-nyereséget szállítsa az Ön tetőterébe. Kiegészítő termékeinkkel (Beépítőtermékek, Árnyékolók) Ön is megalkothatja saját, igényre szabott energiahatékony megoldását.
 
 
Használja a beépített szellőzőnyílást

A jó minőségű beltéri levegő bizonyítottan fokozza gyermeke tanulási képességeit otthon és az iskolában is. A VELUX tetőtéri ablakok használatával
Ön biztos lehet abban, hogy – a fűtési szezonon kívül – az egész nap nyitva hagyott szellőzőnyíláson át a szoba levegőjének 70%-a kicserélődik, miközben az ablak zárva van. A friss levegő és a beáramló napfény hatására egy komfortos lakótér jön létre, melyben a gyerekek is kreatívabbak és hatékonyabban tudnak tanulni.
 
Válasszon professzionális tetőtéri ablakokat megfizethető áron az egészsége megőrzése érdekében!