+36 (22) 340-285,+36 (30) 939-0599

Szállítási információk

 
 
Szállítási és fizetési feltételek
 
Ha befejezte vásárlását, kérjük, válasszon fizetési és szállítási módot az alábbi lehetőségek közül.
 
Fizetési módok:
 • Teljes összegű előrefizetés
  • Ebben az esetben a végösszegből további 2% kedvezményt biztosítunk
 • Utánvét
  • Ebben az esetben a kiszállításkor szükséges fizetni a megrendelés teljes összegét
  • Ebben az esetben csak készpénzes fizetés lehetséges.
 
Szállítási módok:
 
 • Normál szállítás
  • A termék adatlapján feltüntetett szállítási határidő.
  • Átlagosan 7-10 munkanap, de termékenként eltérő lehet.
 • Gyors szállítás
  • Szállítási határidő 3-5 munkanap
 • Személyes átvétel
  • Megrendelt termékeit átveheti személyesen telephelyünkön előzetes egyeztetés alapján
 

Megrendelés

 
Miután összeállította kosara tartalmát és kiválasztotta a szállítási és fizetési módokat,  a ‘Tovább a szállítási adatokra’ gomb használatával kell megadnia a szállítási és számlázási információkat. A ‘Megrendelés ellenőrzése’ gombbal tovább léphet a kosár tartalmának és adatainak ellenőrzésére. Ezt követően a ‘Megrendelés véglegesítése’ gombbal aktiválhatja megrendelését.
A megrendelés nem regisztrációhoz kötött.
A megrendelések feldolgozása 1 munkanap alatt megtörténik.
 

Megrendelés visszaigazolás

 
Megrendeléséről minden esetben írásos visszaigazolást küldünk, amely tartalmazza:
 
 • A rendelt termékek megnevezését és árát,
 • Az esetlegesen felszámított szállítási költséget,
 • A fizetés módját,
 • A fizetendő összeget,
 • A szállítás határidejét,
 • A Kendel Kft. bankszámlaszámát.
 
Amennyiben megrendelésében ellentmondást tapasztalunk annak feldolgozása alatt (pl. az ablak és a burkolókeret mérete nem azonos, stb.), felvesszük Önnel telefonon a kapcsolatot a véglegesítés előtt.
 

Megrendelés iktatása

 
Megrendelését raktárkezelő programunkban, illetve nyomtatott formában tartjuk nyílván (iratmegőrzés idejének szabályai szerint), a visszaigazolás azonosító számát a papír alapú megrendelő nyomtatványon rögzítjük.
 

Fizetés

 
Önnek lehetősége van több fizetési mód közül választani, amellyel befolyásolhatja a fizetendő összeget is.
Teljes összegű előrefizetés esetén a termék árából további 2 % kedvezményt biztosítunk, amelyet a fizetési mód választásával a program azonnal érvényesít. Teljes összegű előrefizetésnek minősül a rendelés bruttó értékének a Kendel Kft. 10201006-50046337 számú bankszámlájára történő beérkezése a szállítást megelőzően.
Utánvétes fizetés esetén a megrendelt áruk teljes ellenértékét az áru átvételekor - a szállítást végző személynek, aki jogosult a Kendel Kft. nevében a pénz átvételére - készpénzben kell megfizetni. Amennyiben ebben az időpontban nem áll módjában a teljes összeget készpénzben megfizetni - és erről a Kendel Kft.-t a szállítást megelőző 3 munkanappal nem értesítette - akkor ez a szállítás meghiúsulását eredményezi. Természetesen ebben az esetben a megrendelt áruk nem kerülnek átadásra.
 

Szállítás

 
Az Ön által rendelt termékeket - külön szállítási költség felszámításával, ami a rendelés értékétől függően lehet nulla is -, az Ön által megadott címre, az egész ország területén kiszállítjuk. Önnek a megrendelést követően a szállításra már nincs gondja, hiszen logisztikai rendszerünkkel eljuttatjuk a megrendelt termékeket az ország egész területén az Ön által megadott szállítási címre.
 
Márka
Termék kategória
Rendelés értéke (bruttó)
Alap szállítási költség
Gyors szállítás költsége
RoofLITE
Minden termék
0- 30.000 Ft
1540 Ft / megrendelés
+7620 Ft / megrendelés
RoofLITE
Minden termék
30.000 Ft fölött
0 Ft
+7620 Ft / megrendelés
Fenstro
Minden termék
0- 20.000 Ft
1540 Ft / megrendelés
+7620 Ft /megrendelés
Fenstro
Minden termék
20.000 Ft fölött
0 Ft
+7620 Ft / megrendelés
VELUX
Árnyékoló
0- 30.000 Ft
1540 Ft / darab
+1905 Ft /megrendelés
VELUX
Egyéb termék
0- 30.000 Ft
1540 Ft / darab
+7620 Ft / megrendelés
VELUX
Árnyékoló
30.000- 500.000 Ft
890 Ft / darab
+1905 Ft / megrendelés
VELUX
Egyéb termék
30.000- 500.000 Ft
890 Ft / darab
+7620 Ft / megrendelés
VELUX
Árnyékoló
500.000 Ft fölött
0 Ft
+1905 Ft / megrendelés
VELUX
Egyéb termék
500.000 Ft fölött
0 Ft
+7620 Ft / megrendelés
 
 
A szállítási költségek az ország egész területére egységesen vonatkoznak.
Lehetőség van a megrendelt termékeket székesfehérvári telephelyünkön (8000 Székesfehérvár, Erzsébet út 34-36.) átvenni, természetesen ebben az esetben szállítási költséget nem számítunk fel.

Szállítási határidő

Az általános szállítási határidő - a termékek 90%- ánál - maximum 7-10 munkanap. Néhány különleges termék - melyeket nem Magyarországon gyártanak - esetében ennél hosszabb is lehet, de nem haladhatja meg a 31 munkanapot.
 

FONTOS!

 
A szállítási határidőt teljes összegű előre fizetés esetén a megrendelés bruttó értékének a Kendel Kft. bankszámlájára (10201006-50046337) történő beérkezésétől kell számítani!
 

Szállítási értesítés

 
Megrendeléséről minden esetben e-mail-ben visszaigazolást küldünk, amelyben megadjuk a szállítás várható időpontját. Több különböző szállítási határidővel rendelkező termék megrendelése esetén a szállítás várható határideje a legnagyobb szállítási határidővel egyezik meg. Fontos a megrendeléskor telefonos elérhetőségét mindenképpen megadni, hogy a szállító az adott napon belüli érkezésről tájékoztatást adhasson, illetve a szállítási cím elérésével kapcsolatban információt kérhessen.
 

A szállítás sikertelensége

 
Amennyiben az előre egyeztetett időpontban a megrendelő hibájából a termékek átadása meghiúsul, akkor újabb szállítási költséget számítunk fel, amely a megrendelés bruttó értékétől függetlenül egységesen nettó 10.000,- Ft + 27 % ÁFA, azaz bruttó 12.700,- Ft, melyet az újabb szállítást megelőzően kell a Kendel Kft. bankszámlájára átutalni.
 

A termékek csomagolása

 
A termékeket az eredeti gyári csomagolásban forgalmazzuk, amely jó minőségű, erős kartonpapír. A csomagoláson szereplő feliratokkal egyértelműen beazonosíthatóak a termékek, ezen túlmenően a csomagolás megbontása nélkül (betekintő nyílás) ellenőrizheti az üveget, az árnyékolók színét stb.
 
FONTOS: Amennyiben a kiszállított termék nem garanciális okból kerül visszaküldésre, a visszaszállítási díjon felül a megrongált csomagolás költsége a Vásárlót terheli. Ezen költségek pontos megállapítása a gyártó joga, a Kendel Kft. mindennemű anyagi vonzatot áthárít a Vevőre.
 

Számlázás

 
A bankszámlára beérkezett összegeknek megfelelően - a Vásárló által megadott számlázási információk alapján - minden esetben számlát állítunk ki. A számlát (számlákat) a megrendelt termékek szállításával egy időben adjuk át.